Laatste Nieuws

Indy
zaterdag 02 januari 2016
Thumbnail  Indy (geen dekreu) Senna's Jaro of the Work FellowsNHSB: 2747280Geboren: 24-04-2009   Afkomst:...
Nieuws
zaterdag 02 januari 2016
Thumbnail Trots zijn wij dat we op 2 mei 2018 een nestje van; Riwka (Mola’s Mercy of the Work Fellows) en...
More inLaatste Nieuws  

Laatste Nieuws

Trots zijn wij dat we op 2 mei 2018 een nestje van; Riwka (Mola’s Mercy of the Work Fellows) en Teal (Faraway Teal You’re the Inspiration) hebben mogen verwelkomen!

Riwka is bevallen van 1 bruin teefje, 2 bruine reutjes en 2 zwarte teefjes. De pups hebben alle 5 lieve nieuwe baasjes! 

 


Op 1 december 2016 kwam Dax weer terug bij ons. Hoe graag we hem ook bij ons wilde houden zijn we toch opzoek gegaan naar een nieuw gouden mandje om Dax een geweldig nieuw leven te geven. Na heel veel lieve reacties en geïnteresseerden hebben we een heel fijn gezin gevonden die, samen met hun andere labrador Boy, Dax heel graag in hun gezin willen opnemen. 

En na een paar weekjes 'proefdraaien' is het op vrijdag 13 januari 2017 officieel geworden en mag Dax samen met zijn beste vriend Boy gaan genieten van een heerlijk leven in Klazienaveen!

 

" Je begrijpt natuurlijk wel dat wij heel blij en gelukkig zijn dat ons puppenkind zo'n fijne gouden mandje heeft gekregen " 

       

 

   

 

 

  


Op 19 april 2016 is er een mooie lieve pup geboren, een reutje. Uit de combinatie...

Mola's Mercy of the Work Fellows en Upwards Joyful Jalle                    

... mogen wij met trots voorstellen:

Dax St. Johns Truefriend

 

 Indy (geen dekreu) 
Senna's Jaro of the Work Fellows
NHSB: 2747280
Geboren: 24-04-2009

 

Afkomst:

Moeder: Mocca's Senna of the Work Fellows
NHSB: 2485065

Vader: Fairywoods Aquarius
Dutch Junior Ch, Dutch Ch, Champion International d’Exposition, WW 2010, Bundessieger, Bundesjugendsieger
NSHB: 2673438

"Met Indy hebben wij kennis gemaakt met de jachttrainingen en mogen, al vanaf dat hij 8 weekjes was, wekelijks genieten van de trainingen met hem. Indy heeft in zijn leventje al vele proeven gelopen en meerdere diploma's behaald. We zullen zolang hij dat leuk vindt en zijn gezondheid het toelaat blijven trainen met hem!"

Gezondheid staat voorop! Zo af en toe een nestje met een gezond teefje is wat we voor ogen hebben. We zullen dan ook bij al onze toekomstige Labradors waar we mee gaan fokken alle onderzoeken laten doen. De uitslagen daarvan kun je vinden bij de desbetreffende hond. Daarnaast willen we er naar streven dat onze Labradors voldoen aan de traditionele rasstandaard. We houden dan ook vast aan de fokregelementen van de twee rasverenigingen;

- Nederlandse Labrador Vereniging (NLV)

- Labrador Kring Nederland (LKN

Meer informatie over de rasstandaard kun je hier vinden; https://www.nlv.nu/show/keuringswedstrijden


Wij vinden het ook belangrijk dat de Labradors blijven zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn! Wat houdt dat in? Heel makkelijk...een 'will to please' en geschikt zijn om mee te werken. Jachttraining staat daarbij voorop en wij ondernemen dit met al onze honden. Wij zijn van mening dat als je iets onderneemt met je hond je de mooiste relatie krijgt tussen baas en hond...en dat is goud waard! 

"We zetten ons in voor een 'Dual Purpose' Labrador; geschikt voor show en werk met de eigenschappen; lief, mooi, energiek en passievol!" 

Heel veel dus om rekening mee te houden bij het fokken van een nestje maar ook voor de pupkopers is het heel belangrijk te beseffen dat het Labradors zullen zijn met en 'kop er op'. Je ervan bewust zijn dat het geen 'haardkleedjes' zijn en ze uitgedaagd moeten worden. Ga daarom ook eens rondkijken wat je zoal met je hond kan gaan doen bij jullie in de buurt! 

"Natuurlijk zijn niet alle pups hetzelfde en zullen er in het nest verschillende karaktertjes zijn."

De eerste 3 weken zullen in het teken staan van de moederhond en haar pups. We willen de moederhond alle rust geven om voor haar kroost te zorgen en de pups alle tijd, rust en aandacht geven om te ontwikkelen. Natuurlijk zijn jullie, als pupkopers, nieuwsgierig en dat begrijpen we maar al te goed. Door vele foto's te maken en te delen maar ook door het gebruik van een webcam kunnen jullie op afstand met ons meegenieten. Ook zijn we telefonische bereikbaar voor vragen. 

We zijn er ook een voorstander van, dat als er een nestje is en je hebt interesse in een pup, we samen gaan kijken welke pup het beste in je gezin/leven past. Vanaf de vierde week zijn jullie, als pupkoper, van harte welkom en kunnen jullie zo vaak als jullie willen op bezoek komen. Zo leren jullie ons en de pups kennen en wij jullie.

Als de pups rond de 7 weken zijn, laten we een  puppytest uitvoeren waarbij gekeken wordt hoe de pups zijn en zich gedragen in bepaalde omstandigheden. Pas daarna zal er een definitieve keuze gemaakt worden! We houden zeker rekening met jullie wensen maar willen voorkomen dat de honden niet op de passende plek zijn. Het is tenslotte de bedoeling dat iedereen gelukkig is, baas én hond, en heerlijk van elkaar kunnen genieten! 

"Het zal een 'truefriend' zijn voor hopelijk een hele lange tijd!" 

Heb je interesse of vragen neem dan gerust contact met ons op...

"Hou er alsjeblieft rekening mee dat alleen geïnteresseerden met voldoende tijd voor de opvoeding en die écht iets gaan ondernemen met hun hond in aanmerking komen voor een pup!"

 

Zoeken

Login

Copyright © 2015. All Rights Reserved.